Life

Foto: Jag l Canon 500D

Det är rätt lustigt hur snett och fel saker kan bli. Man vill så gärna visa någon vad man igentligen tycker och tänker. Man vill så gärna visa någon vem man igentligen är. Man vill blotta sig själv, blotta sin själ. Man har en vision om att allt ska bli så underbart, så perfekt, precis som i den underbaraste av alla drömmar. En dröm där man skrattar tillsammans, har kul tillsammans och glädjs åt minsta lilla småsaker, men samtidigt där man kan gråta ut både inför varandra och mot varandra. 

En dröm där även total tystnad och blickar säger mer än 1000 ord, utan att behöva kännas jobbig, krävande och pinsam. En dröm där man älskar varandra för att man är den man är utan att behöva spela och dölja en massa för varandra. Man har en dröm , men vad gör man? Man gör tvärtemot allt logiskt och går emot allt i drömmen. Tvärtemot allt i rädsla för att förlora den man älskar. Man blir inåtvänd, stel och totalt blockerad. 
Vad ska man göra? Vad ska man säga? Ska jag hålla med eller ska jag säga emot? Hur reagerar hon om jag säger så eller gör så? Tar hon illa upp om jag säger emot och tycker och tänker något helt annat? I stället för att bara slappna av och njuta för stunden ligger man alltid ett steg i förväg. Vad ska jag säga? Vad ska jag eller vi göra härnäst? Humor? Humor är bland det första som försvinner av många anledningar, bara det är ett stort skämt i sig!

Puss

Kommentarer
Postat av: Alexi

2011-06-20 @ 19:08:44
Postat av: alexia

Hej, tycker verkligen om din blogg och sådära. Jag vet att du tycker det är finare när bilder är oredigerade men jag tycker det är lite finare med redigering. Misstro mig inte! Jag tycker verkligen att du är en duktig fotograf och så men det ser roligare ut när du redigerar dom. Så kan du börja göra det då och då? :)

Kram

2011-06-20 @ 19:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0