Never gonna take us down


Det finns alltid folk som vill vara dig, vill ha samma famijl som dig, som vill ha dem kläder du har. Det fina håret du har. Det finns så mycket folk ser hos andra, så mycket och så bra som folk ser hos andra. Men man kollar aldrig på sig själv, vad man har. Hur bra man egentligen är. Vi kollar och hittar bara dem positiva sakerna hos andra! Och det är sjukt bra, men man får inte glömma bort sig själv.

Sen finns det dem som gör allt för att få en att må dåligt. Som letar fel på dig så den sedan kan klaga så mycket på dig! Men du ska aldrig.. ALDRIG.. Ta åt dig av sånt. För bakom det ligger det avundsjuka, för den inte har det där håret du har. Dem där vita tänderna. Så sitter dem och hackar på dig, och säger att du har fult hår, men egentligen skulle dem vilja vara ägare för det håret. Dem som säger "Usch, vad gula tänder du har" fast egentligen avgudar dina tänder. Det ligger så sjukt mycket osäkerhet och avundsjuka bakom det!

Eller dem som ger blickar.. Det är precis samma sak!
Tänk såhär: När det kommer en människa i rullstol kollar man ofta bort. Man vill liksom inte kolla på den personen och försöker udvika personen så mycket som möjligt.
Sen när man ser den där snygga killen gå förbi en kollar man som fan!
Och det mina vänner.. Det är precis samma sak! Dem kollar på dig för du sticker ut. Du är inte som alla andra! Du är ta mig fan synlig. Och det är så positivt. Och blickarna är så positiva. Så ta aldrig åt dig!
Ni är bra som ni är, glöm aldrig det! ♥

Kommentarer
Postat av: FELICIA & MAJA - twonikons

SV: hihi, jasså :D

ja det va väldigt gott!

kram

2011-06-24 @ 10:19:57
URL: http://twonikons.blogg.se/
Postat av: Linnea

Du är så jävla klok Julia!!! bra sagt! <3

2011-06-24 @ 11:33:16
Postat av: Anonym

ååååh, så bra skriver tjejen! du har så rätt

2011-06-24 @ 17:16:45
Postat av: amanda

jävligt bra skrivet!

du får oss så mycket mer självsäkrare, du är min förebild gumman!

2011-06-24 @ 17:17:58
Postat av: Viki, din älskling ! <3

såååå här söt baby du är finast <3

2011-06-24 @ 19:21:00
URL: http://fotografviki.blogg.se/
Postat av: Sarah M

whinihi vad sööt <3 Blått läppstift elr photoshop? :) <3

2011-06-24 @ 23:30:30
Postat av: Anonym

Men snälla...blogga inte om det här, du leker amanda harde.och när började du med att "hjälpa andra?" jag vet att du kmr ge svar- läs nt min blogg och blabla. Men det e så jävla synd om dig och alla som tror aa tror att du e en ängel.... Och avundsjuk när man skriver det här"? Hahaha. Aldrig.du får tänka om lite.... Kanske dem andra, men jag är inte dem.

2011-06-25 @ 15:54:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0