Hm..

Svar; Hej på dig på med! Hm.. Det är ju typ såhär att jag tvingar inte dig läsa min blogg och jag vill inte ha typ sånna här kommentarer! Om ni ska läsa min blogg får ni för i helvetet ha lite moral! Om du som skrev inte gillar min blogg så fine, jag förväntar mig aldrig att alla ska gilla mig och tycka det jag gör är bra, det tar jag inte för givet, men därimot så säger inte jag åt folk att läsa min blogg, och då kanske man ska välja att läsa bloggar som man "faller för". Om du inte gillar min blogg så behöver du inte läsa. Och om jag är ful bryr jag mig inte om! Jag är nöjd med mig själv och det är huvudsaken! Hehe, min kamera är bara en kamera, fast en kamera som bara är min. Och om du har fått den synen på mig, att jag tror jag känner alla och kan allt. Då får du ha den synen, det är inte mitt problem, men jag känner mig bättre än vad du känner mig och jag kan berätta att jag är inte så, jag vet att jag inte är bättre än alla! Men jag vet att jag kan vissa saker bättre än andra, men är också sämre än andra på vissa saker! Så är det i livet, allt är inte rättvist!
Puss på dig! :)

Ta inte åt er andra, mina läsare är bäst ändå! ♥

Kommentarer
Postat av: Hanan

Fan vad omoget, ge mig ip -nummret så jag kan söka upp henne! Usch, ta inte åt dig! Du är jättebra på att fota och sjukt vacker!

2011-04-20 @ 22:21:33
Postat av: Josefin

Hahaha, personen som skrev den där kommentaren är det sjukt synd om. Jo, jag menar han/hon har säkert inget liv och blir mobbad av alla och skriver det där bara för att känna sig bättre? Fattar inte varför jag lägger mig i men det är fan skrattretande att man pallar skriva nått sånt på en vacker och MYCKET talangfull tjejs blogg. Ta inte åt dig, personen som skrev är bara avundsjuk. ;)

2011-04-21 @ 14:18:31
URL: http://josefiinhh.blogg.se/
Postat av: Sofia

Den personen som skrev det kan dra åt pipan , bara omoget och taskigt att skriva något så dumt på någons blogg. Och väldigt fegt det visar bara hur idiotisk man är.

Jag tycker inte alls du ändvänder för mycket smink!

Du är en jättevacker tjej som fotar OTROLIGT fina och inspererande bilder och du är bara 13 år ! fortsätt såhär så kommer du komma otroligt långt du har en stor talang kram/ sofia

2011-04-21 @ 23:03:23
Postat av: Vilma

Omoget att skriva så! Bara så du vet så är du jättesöt och du är skitbra på att fota. Strunta bara i dom som beter sej så dom mår väl inte bra..

Kram <3 :D

2011-04-22 @ 18:19:12
URL: http://vilmizz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0